Ervaring Cliënten

Vrouw 42 jr: Voor mijn migraine klachten ben ik bij Flowreflex terecht gekomen. Maandelijks had ik last van enorme hoofdpijnklachten, waarbij medicatie geen verlichting bood. Malou heeft mij hierbij als voetreflextherapeut enorm geholpen. Met een paar bahandlingen van de galblaasmeridiaan ben ik mijn migraine kwijt. Ik heb veel meer energie en voel me sterker. Na 2 behandelingen was al verbetering voelbaar. Het is voor mij een enorme opluchting dat er een onschuldig alternatief is, die mij verlost heeft van de vervelende dagen in de maand, waarin ik een stuk minder productief en gezellig was of heel ziek op bed lag. Daarnaast zorgt Malou ervoor dat iedere behandeling ook weer een moment van ontspanning is, echt genieten.

Vrouw 46 jr: "Al weken liep ik met een  slijmbeursontsteking aan beide kanten van mijn bekken. Een injectie met cortico-costeroide bij de huisarts zou mij kunnen helpen maar liever zocht ik eerst naar een alternatief.  Malou heeft mij met 5 behandelingen helemaal van de pijn afgeholpen. Fantastisch!"

Vrouw 69 jr: "Ik ervaar de “sessies” bij Malou als heel positief. Zij straalt rust en deskundigheid uit en behandelt mijn klachten –verstijfde voet door oude blessure en artrose, en darmklachten–, met succes."

Vrouw 46 jr.: "Ik heb al maanden een slijmbeursontsteking aan mijn rechter heup. Nadat een cortisone injectie geen effect had en mijn huisarts mij een tweede had geadviseerd, heb ik besloten om iets anders te proberen. Na mijn eerste paar behandelingen bij Malou, voelde ik meteen verlichting van de pijn. Na een aantal sessies kan ik nu weer sporten en de oefeningen doen die ik nodig heb om verder te genezen."