Tarieven

Het eerste consult kost € 90,-  en duurt ongeveer een uur en een kwartier. De vervolgconsulten kosten € 75,-. Bij FlowReflex betaal je het consult via een betaalverzoek.
De eerste afspraak bestaat uit een kennismakingsgesprek, anamnese en een behandeling. Dit consult duurt ca 1,5 uur. Na deze eerste behandeling stel ik een persoonlijk behandelplan voor je op, dat in vervolgconsulten wordt uitgevoerd, deze duurt ca. 1 uur.
Na de behandeling ontvang je een betaalverzoek van Flowreflex.

Vergoeding

FlowReflex is aangesloten en ingeschreven bij de beroepsvereniging LVNT en geregistreerd bij de overkoepelende organisatie RBCZ.
De therapeutische behandelingen bij Flowreflex zullen door de meeste verzekeringen, indien aanvullend verzekerd, (gedeeltelijk) worden vergoed

Transparantie en veiligheid, vanuit daar doe ik mijn werk. Heeft u klachten over de behandeling, de cliënt kan zich voor het klachtrecht wenden tot de beroepsvereniging LVNT, Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten (www.lvnt.nl) en voor het tuchtrecht tot de Stichting TCZ, Tuchtrecht Complementaire Zorg (www.tcz.nu). Voor klachten bezoek: www.lvnt.nl/klachten